Oproep tot protest 8 juni op stadhuis

Beste Ouders,

Op woensdag 8 Juni 2016, van 14.00u-16.30u willen wij ouders, samen met zo veel mogelijk andere ouders!! respect betuigen aan De Verbinding. Door voor het stadhuis op de Coolsingel een ludiek protest te houden.

Waarom protesteren we eigenlijk? De school sluit toch?

Uit statistieken blijkt dat het Rotterdams onderwijs al vele jaren tot de laagste leerprestaties leidt van alle grote steden. De Verbinding doorbrak dat voor onze kinderen maar werd jarenlang zwart gemaakt en tegengewerkt door de wethouder. Uit recente externe toetscijfers blijkt de Verbinding het waar te maken en blijkt alle negatieve kritiek onterecht.

Onze kinderen kijken naar ons voor een goed voorbeeld. Wat doe je als je vals wordt beschuldigd? Wat doe je als de overheid een fout maakt? Niks? Laat je het er bij zitten? Laten we zien dat we geen geloof hebben in het systeem? Laten we ons leiden door angst? Of komen we op voor onszelf?

Daarom: oproep tot protest!

Graag verzoeken wij iedereen om in het belang van onze kinderen die hebben geprofiteerd van de school mee te doen met dit protest.  We maken er een leuke en positieve middag van en geven onze kinderen zo het goede voorbeeld.

Laat me svp weten als je meedoet.

Bijgaand een link naar een net nieuw uitgekomen reportage van RTV Rijnmond die aandacht geeft aan de bovengemiddelde resultaten van de school en nog eens duidelijk maakt waarom De Verbinding onze dankbetuiging en ons respect verdient: http://www.rijnmond.nl/nieuws/142407/Ouders-protesteren-tegen-sluiting-basisschool-De-Verbinding

Met vriendelijke groet,

Suraya Premchand
Moeder van Vinaya en Sheraya
Coordinator 8 Juni Protestactie (14-1630u)

Gracia Grootfaam
Moeder van Oreana en Chyandra

Sunanda Lalji
Moeder van Alicia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *