Verbinding Late-Night

Creative Education Events Cycle De Verbinding Late-Night 2016 f-1_Page_1Boeiende cursus cyclus voor ouders over effectief ouderschap!

 

HOE HAAL JE HET BESTE UIT JOUW KIND?

Vragen die ouders zichzelf stellen bij schoolkeuze, het stimuleren van talenten en waar de ontwikkeling van hun kind bij gebaat is, Verbinding Late-Night behandelt ze!

De cyclus bestaat uit vijf avonden.

Donderdag 18 februari was de eerste Late-Night. Er werd die avond gediscussieerd over goed onderwijs. Wat is dat? Behalve de inhoudelijke kennis- en gedachtenuitwisseling was er nog veel meer te doen. Wat dacht u van een Connectivity-modeshow door kinderen, een goochelaar en voor de lekkere trek pannekoeken.

We kijken uit naar de tweede Late-Night op donderdag 3 maart. Het thema van deze avond is: ‘Vergroot de kansen voor jouw kind.’

 

De derde avond is op donderdag 17 maart en staat in het teken van het ouderschap. Opvoeden is een kunst, maar alle kunsten zijn te leren. Wat houdt effectief ouderschap in?

Donderdag 31 maart wisselen we vooral onderlinge wetenswaardigheden uit. De avond staat in het teken van info delen: Hoe pakken andere ouders het aan?

En de laatste Late-Night op donderdag 14 april debatteren we met ondernemers over de crisis in het Rotterdamse onderwijs. Welke ideeën hebben zij om de crisis op te lossen?

Mis het niet en laat je informeren en inspireren!

De deelname aan de Late-Night is gratis